lördag 11 januari 2014

Garngodis

Jag skulle inte köpa mera garn! 
Och så dyker det upp något oemotståndligt.Titta så fint! Ska bli något till mig själv så småningom.Beställde några små pinglor också. De platsar fint i något till lilla barnbarnet.Jag har stickat färdigt strumporna till L. De är säkert lite stora men om hon inte vill ha dem så passar de mig. ;-)Och hjärtefilten är färdigstickad. Även om jag inte är helt nöjd så får det vara som det är nu. Lite trådar att fästa så kan den lämnas in.Lite sol har vi sett ibland.Köpte en fin "korg" på Rusta. Där får mina pågående stickningar bo.Slängde ut granen förra helgen. Kändes faktiskt skönt.Sorterade mina mönster som låg och drällde lite överallt runt mitt stickbo. Skickade efter mal- och pälsängerskrämmare. Hoppas det funkar.
Jag har hittat oroväckande hål i en del kläder. Merinounderställen! Skit också. Vi fick LITE snö som nu regnar bort.I morse blev det finfrukost. Nu blir det en sväng till affären och upphämtning av liten Alice-hund. Lunch och promenad står också på schemat. Resten står öppet. 
Ha en bra helg!

3 kommentarer:

heidi sa...

ibland dyker det upp garn man helt enkelt inte kan motstå, och då måste man få falla ibland:) det skall bli spännande att se vad du gör med det!

så fina strumporna blev. även om dom kanske är lite stora så blir nog mottagaren glad:)

vilken fin korg! som gjord för att ha sina pågående stickningar i:)

det ser nästan ut som om du har haft getter på besök som har provsmakat på granen. dom tycker ju att barren är godis:)

så praktiskt att använda mappar att spara mönstren i. själv använder jag pärmar:)

hoppas att att malmedlet hjälper! annars vore det ju verkligen illa:(

så mumsig fruktosten ser ut. som en riktigt bra start på dagen:)

Pysselfarmor sa...

hmmm om du hittat hål i plagg så kan du lägga dem i frysen och det som legat/funnits nära dessa och är av ull i frysen några veckor...men det kanske du vet? Sedan tvättar du dem...för jag undrar om det hjälper att använda dessa medel när det redan har hänt så att säga, det räcker nog inte då tror jag....

Tomtan sa...

Du har hunnit med en massa!!!! Viken läcker korg!
JAg skulle inte heller köpa mer garn iår förrän de jag hade var slut.... utom bommulsgarn till grytlappar till Uggen...... Och vips så har jag skickat iväg en beställning på nått helt annat.......