söndag 22 februari 2015

Snabba kast i vädret

Verkar som vi redan har något aprilliknande väder, eller är det de tre vintrarna som ska vara innan det blir vår. I vilket fall så hade vi i princip barmark när vi igår kväll åkte till goda vänner för middag och trevlig samvaro. Och när vi skulle gå hem straxt efter midnatt så var det vitt igen.
Vännerna vi var bjudna till har några får och nu också ett litet lamm. Och fler lamm ska det förhoppningsvis bli. Den här kom oväntat tidigt.


Ett par tubsockor/spiralsockor är stickade till Lill-❤️. Så får de testas och se om de funkar. Själv gillar jag inte att använda den modellen.

Och jag har sytt en liten klänning.

Ett par stickade tofflor till mig själv.


Virkade två sådana här hjärtan och har gett bort dem. Ett for till dottern på Island och det andra fick ett födelsedagsbarn. Kan nog bli fler för de var roliga att göra. Det finns beskrivning på Järbos sida.

Hittade ett fint mönster på virkade korgar så det har det också blivit några. Av de där acrylgarnen som jag inte vet vad jag tänkt på när jag köpt dem. En del av de garnen är väldigt gamla så de är nog köpta för att undvika stickigt ullgarn. Idag vill jag inte gärna lägga ner jobbet att göra tex en tröja i det garnet när det finns mjuka fina ullgarn. 


Ja och så blev det en flaskpudel till födelsedagsbarnet som också fick det virkade hjärtat. Hon har en livs levande svart pudel så jag tyckte det passade bra. Den blev faktiskt lite lik den riktiga hunden!?

2 kommentarer:

Heidi sa...

Så mycket fint på en gång! du har verkligen varit flitig:)

entomtastankar sa...

De var mycket fint på en gång!!!!! Länge sen man sett en "Fyllehund" :D