söndag 12 oktober 2014

Avmaskat från mina stickor....

Jag har gjort 2 sådana här mössor. En till lill-❤️ och en till mig själv. Tyvärr gör sig varken mössan eller jag på bild men det bjuder jag på. Jag ser ut som Toker! Tror den blir jätteskön i vinter eftersom den går ner över öronen. Garther Ear Flap Hat var namnet.

Och en mössa halskrage i ett. Artig skruehettelue var namnet på den.

3 par små vantar.

Ett par tofflor som heter Nettle Essence som fick följa med yngsta dottern hem.

Den här Mariuströjan till lill-❤️ är också helt klar. Lite stor än men då växer hon ju i den.Det här är en stickad rökt sik!!!
Den önskades av en god vän och han kanske trodde att han aldrig skulle få en och kunna hålla på och fråga efter den länge. Bara för att reta och stressa mig. Den har varit klar ett tag, jag väntade bara på rätt tillfälle att överlämna den. Nu kom det tillfället så nu kan jag visa den här också.


Och så ligger det 2 koftor till mig och bara väntar på att det plötsligt ska hända att jag fäster trådar och gör det där sista tråkiga fixet. Under tiden stickar jag på en overall. Fristylar lite medan jag tjuvtittar lite på ett Dropsmönster för att förhoppningsvis komma rätt i storleken. Den är ju förstås till lill-❤️. Nu har jag gjort ett ben till och just satt ihop dem och börjat på kroppen så det ser hoppfullt ut.

2 kommentarer:

Tatjanis sa...

Mössor, det är ju höst. Jag älskar mössor och den som går ner över öronen är ju underbar.

Tänk om jag hade ro att sticka då skulle det nog allt bli en mössa eller två :)

Härligt bidrag!!

//Tatjanis

Anonym sa...

Vilken härlig mössa! Du har ju massor på gång :D