måndag 20 oktober 2014

Lugn helg


Plötsligt händer det. Jag har fäst trådar och blockat två koftor. Bara knappar och fotografering kvar. Ett fall i rätt riktning. Så här skitigt blev vattnet när jag tvättade den ena. Garnet är tydligen fullt av spinnolja, ja det luktade faktiskt lite olja när man stickade med det, och det är säkert den som ger det oaptitliga utseendet på tvättvattnet. Overallen till lill-❤️ provade jag på henne förra veckan och gissa vad! Precis lagom just nu och jag tänkte ju att det vore bra om hon kan ha den hela vintern, eller nästan hela i alla fall. Alltså bara att repa upp och börja om. Men jag har bara stickat på den nu så jag är ifatt igen. 

Lite rastning av hunden sker ju varje dag och då ser man ju mycket av sådant som jag tycker är fint. Vackra höstlöv. En del lite finare än andra.


Illgrönt mossa och illgröna små bäbisgranar. Ljuset och att de är blöta efter regn gör det extra fint. Och så luktar det så gott i skogen då.

Många små små svampar som är så fina där de står i barrmattan.

Eller i gräset.

Och en del tycker bättre om halvmurkna träd.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Härliga höst kan man väl bara säga om dina bilder. Kul med Stockholms besök, vi har tänkt se dem efter jul men inte bokat än..är det värt tycker du? Annars är jag justerad..40kg hund kom i racerfart och krockade med mitt knä igår...trodde inte jag skulle kunna resa mig upp, fasen vad ont det gjorde så nu håller jag mig i stillhet och linkar fram men det blir bättre och bättre och Russan är jätte olycklig det verkar som om hon fattar vad hon ställde till med. Stackarn´.
Kram Jag skickar ett meddelande till dig på F.B

Heidi sa...

Det är fördelen med att tvätta stickat i maskin - man ser inte hur skitigt vattnet är:)

Höstfärgerna kan verkligen lysa som juveler när man ser dom i höstmörkret ute nu. Det är sååå vackert ute nu:)

Anonym sa...

Det är härligt med höst. Här blev det tyvärr nästan inga höstfärger iår..... Nu ligger det lite vitt damm på gräsmattorna :D