tisdag 5 juli 2016

Mc-resan del 2


Vi har stannat och rastat på många fina platser och med många fina vidunderliga vyer. Inget gör sig rättvisa på bilderna men här kommer en lång radda i alla fall.


 
Vi hamnade på en slovensk grusväg med hårnålskurvor. Inte så kul. Jag tänker mest på att om det skulle hända något, och då räcker det ju med tex en punka, så är det väldigt besvärligt att ringa efter hjälp. Vi visste nämligen inte riktigt var vi var. Vi kom lite på sne'.Och på den här rastplatsen klev vi in en liten bit på en grusväg och där satt en skylt som varnade för björn i området (om Google översatte det rätt).

De här skyltarna fanns på nästan alla kurviga vägar. Det är ju inte kul om man kör omkull men vi tycker den ser lite rolig ut.

 
Sloveniens högsta vattenfall Slap Boka. 

Halvmurken hängbro över en fin å. Och den var ju PO tvungen att gå ut på.


Danta di Cadore.
Här har vi varit förut, men då var det mulet och regnigt. Kul att få se det i finväder.
Så blev det dags att ta kväll och det fick bli i Arabba. Här har vi också varit förut men här är så fint så det gör man gärna om. Blir nog två nätter här. Det här är utsikten från rummet när vi kom.

Och det här är en timme senare. Och nu spöregnar det. Vi får väl se hur morgondagen blir. 

Avslutar med en selfie från Vigo di Cadore.

1 kommentar:

Heidi sa...

Jag säger bara det...

fler bilder!!

landskapet är verkligen vackert, och även om en bild aldrig kan återge hur det verkligen ser ut där, så förstår man att det är hänförande:)