måndag 11 juli 2016

Mot slutet av resan.


Vi har sett SÅÅÅ mycket fint.


Just Dolomiterna hamnar nog överst på favoritlistan med vacker natur. Det är så häftiga formationer på bergen och vart man åker så öppnar sig nya vyer. Ska man till alperna en gång så välj Dolomiterna! Roligt på motorcykel. Lite väl mycket trafik har det tyvärr varit på en del stället.

I Arabba gick vi till Mickys grill. Vi var där förra gången vi bodde här. Vi ät tyrolisk knödel med skinka o ost. Mycket gott, och mysig miljö. Fina utmärkelser har de också.Selfie i alproserna ( azaleorna ).

Så åkte vi Stelviopasset. Igen. Fjärde gången och nu har jag sagt att det räcker. Jag tycker kurvorna på den här vägen, speciellt de som är på nordsidan, är väldigt knepiga. Inte ett dugg roliga. Om PO vill åka där igen så tar jag en annan väg.

Här syns en del av vägen. 

Hahntenjoch.

Ett av alla djur som hängde på väggarna där vi bodde i Namlos.

 
Stannade vid en sjö.

Och jag badade!

Och så blev det tid för lite slappande.

Den här roliga bilen såg vi i Livigno. Man kan undra vad som är bak och vad som är fram. Den ser helt fel ut.
 
Vi hade tänkt gå på BMW-museet. De har stängt måndagar så det blev inget. Blev BMW Welt istället. Fanns en del bilar och motorcyklar här också. Nu drar vi mot stationen där vi ska lasta motorcyklarna på Autozugen ikväll. 

1 kommentar:

Heidi sa...

Snö längs upp på bergen och grönskande fält nedanför - på samma bild - då är ni verkligen högt uppe i bergen, då då undrar man ju om det inte är kallt att bada?:)

Vyerna är helt enkelt fantastiska! Kan mycket väl förstå varför ni åker den rutten upprepade gånger:)